gDateHeader>

<$BlogDateHeaderDate$>

26 Temmuz 2007 Perşembe egin .post -->
7870448934647580150gItemTitle> <$BlogItemTitle$>

<$BlogItemBody$>

Erol Köse: 'Albümleri Satmayan Sanatçıları Gündeme Getirmek İçin Kavga ve Polemikleri Bilerek Çıkartıyoruz'

Yapımcı Erol Köse, albümlerin satmadığını, sanatçıları gündeme getirmek için çeşitli yollara başvurduklarını itiraf etti. İşte, bir çok polemikte imzası bulunan Erol Köse'den ünlüleri kavgaya tutuşturmanın püf noktaları

* Polemik konusu belirlenir.

Yıllardır patlamamış bir sanatçı, gündemdeki bir sanatçıyla kapıştırılır. Buna örnek; Hande Yener ve Bengü arasındaki 'bakkal şarkıcısı' polemiği.

* Fantezi söyleyen sanatçılar, mutlaka İbrahim Tatlıses'le polemiğe sokturulur ve hemen ardından barıştırılır. Buna örnek Alişan ve Tatlıses arasındaki 'veliaht' polemiği.

* Her kadın sanatçı, klibinde mutlaka iddialı görüntüler verir. Böylelikle erkek hayranların ilgisi çekilir. Buna örnek ise iddialı pozlar veren; Bengü, Petek Dinçöz ve Gülşen.

Taktiği ortaya çıktı

"Bir tek albüm satışı yetmiyor. Sanatçılara gündem de gerekiyor. Biz malzeme veriyoruz onlar da kendilerini gündemde tutuyor" diyen Köse'yi Canlı Canlı programındaki bu açıklamalara iten isim ise Serdar Ortaç oldu. Basında "Piyasadaki bütün albümler kötü, yılın şarkısını Bengü'ye verdim" diye açıklamaları çıkan Ortaç, bu sözlerin kendisine ait olmadığını söyleyince Köse'nin sanatçısını gündemde tutma taktikleri ortaya çıktı. (Gecce.com)

Komedi dans üçlüsü


Doktor show

Etiketler: , , , , , , , , ,

<$BlogItemCreate$> Yorum Gönderfeeds"><$BlogItemFeedLinks$>

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]sEnabled> ksEnabled> -left:20px;"> << <$I18http://gecealemi.blogspot.com/

Ana Sayfa

ANASAYFA